top of page

Våre ansatte

200122 - Portrett 1.jpeg

Johan N. Hertzberg

Mobil: 45204368

E-post: jh@adlo.no

IMG_0309.jpeg

Ola Asbjørnsen

Mobil: 90235825

E-post: oa@adlo.no

Advokat Ingeborg Sæveraas

Ingeborg Sæveraas

Mobil: 92265839

E-post: is@adlo.no

Advokat Arve Lønnum

Arve Lønnum

Mobil: 90118900

E-post: al@adlo.no

I vårt team har vi Arve, som har vært advokat i over 20 år, kommunalråd, var nestleder i Riksrevisjonen 2010-2013 og har møtt på Stortinget. Han har hatt en rekke verv i Oslo kommune og kjenner Plan- og bygningsretten bedre enn de fleste advokater. I tillegg har den sterke tilknytningen til ulike verv i Oslo gjort ham til ekspert på de særlige utfordringene hovedstaden byr på i plan- og byggesakssammenheng. Han finner løsninger der andre gir opp.

Vi har Ingeborg som har omfattende erfaring fra offentlig forvaltningsarbeid. Hun har arbeidet i Miljøverndepartementet i 10 år, og bidratt i regelutviklingen på områder som fortsatt er viktige på miljø, plan og bygningssiden. Hun har også arbeidet i fire år sammen med Sivilombudsmannen, og stått på for å sikre borgerne mot overgrep fra det offentlige. Hun er systematisk og kreativ. Det er ikke et problem som kan stå mot hennes pågangsmot. 

Vi har Johan Hertzberg som på tross av sin unge alder, har lang erfaring fra organisasjonslivet. Han har flere sentrale tillitsverv bak seg i nasjonale organisasjoner og har stor arbeidskapasitet.

 

Vi har Ola Asbjørnsen som har flere år bak seg som saksbehandler i plan.- og bygningsavdelingen i det som nå er Færder kommune. Erfaringen kommer særlig godt med i saker som omhandler strandsoneproblematikk og dispensasjonssaker. Han har et sterkt engasjement på vegne av klientene og vet hvordan saksbehandlere flest tenker. 

 

bottom of page